Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
 

SKYMNINGSFÄRGER

Grå tapet – dis, dimma och elegans


I den flytande zonen mellan svart och vitt befinner sig grått. Grå tapet är svår att definiera annat än som ett dis eller en dimma, som någonting obeständigt och svävande. Den är abstrakt och elegant samtidigt, och mycket angenäm att se på. En grå tapet i form av träribbor i olika nyanser passar utmärkt till soffan i klatschig färg, eller till det moderna, strikta designbordet. På den korta hallväggen placerar du en trappa i grå nyanser som vindlar sig nedåt i spiraler i all oändlighet och med den har rummet fått djup. Grå tapet har en mjuk, men mycket stark effekt, som lyfter dina rum.
Är Skymningsfärger inte din stil? Leta vidare efter din fototapet här.
Skymningsfärger
Vill du ge bort tapet som present?  Vi har presentkort.

 

Grå tapet – nyanser att förföras av


Är grått en färg? Det beror på ifall svart och vitt är färger, och där finns det motsatta meningar. Vad vi kan enas om är att grått är en blandning av vitt och svart. Svart, som är frånvaron av alla färger, den mörkaste, som inte reflekterar. Vitt, som är en blandning av ljus av alla färger och reflekterar mest. Mittemellan dessa två extremer ligger grått, i skymningslandet mellan mörkt och ljust. Grå tapet är alltid på väg någonstans, kan inte hållas fast riktigt, utan antar nyans efter nyans beroende på i vilket ljus vi tittar på den. Den sveper in en trappa, en stad och ormbunksblad i sitt svävande tillstånd och ger dem ett skimmer som de inte har i vardagslag. Gråa tapeter är en spännande historia – låt dina väggar ta del av den.

Även bland våra posters hittar du motiv i grått, men också i vackra färgkombinationer. Det är våra bästa tapetmönster vi valt ut och skapat en kollektion av. Om du har en egen idé för ett tapetmönster så är designtjänster bästa stället att skapa tapet av den.
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge