Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0
 

URBANA FÄRGER

Skapa stillhet och lugn hemma med vår blå tapet


Blå tapet får ens hem att bli mer rogivande och avkopplande. Blått tillhör de kalla färgerna och till skillnad mot de varma färgerna, som bland annat rött och gult som upplevs som energiska färger, så skapar blått en känsla av harmoni och ger en stressfri miljö hemma. En blå tapet fungerar bäst ihop med vita tapeter då de tillsammans kompletterar varandra. Dock fungerar det utmärkt att kombinera blått med massor av andra färger och mönster, om man vill skapa mjuka kontraster i sina tapeter. Visste du om att vi upplever att vi mår bättre och blir mindre stressade när vi vistas i rum med ljusblåa färger.
Är Urbana färger inte din stil? Leta vidare efter din fototapet här.
Urbana färger
Vill du ge bort tapet som present?  Vi har presentkort.

 

Ge hemmet en kyligare och lugnare miljö med en blå tapet


Om man vill få personer att ta till sig av ett budskap så har blått varit den färg som man företrädelsevis använder sig av. Bland annat upplevs mörkblått som pålitlig och auktoritär och därmed så inger det även ett större förtroende än vad andra färger gör. Ljusblå har dock en helt annan funktion på betraktaren, den inger stillsamhet, upplevs stressfri och får folk att koppla av på ett helt annat sätt än vad andra färger kan åstadkomma. Det är därför som motiv på hav och himmel ofta kan vara väldigt bra om man känner sig stressad eller har högt blodtryck.

Vår blå tapet ger ert hem en lugnare och mer rogivande miljö som leder till att ni har lättare att koppla av ordentligt hemma. Våra blåa tapeter kan erhållas i en stor mängd olika nyanser och mönster. Vi har också ett stort urval av fototapeter med motiv som går i blå toner och som passar utmärkt när man vill skapa mysiga platser i sitt hem, se gärna vår fototapet stränder. För den som istället önskar få en tapet med varma färger, som upplevs ge mer energi och kraft, så rekommenderar vi att ni tittar på våra tapeter med habanerofärger.
 
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge