Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

FOTOTAPET FÄRGGLAD

Ge liv åt dina väggar med färgglada tapeter


Tänk dig en värld utan färger. En värld utan knallgula rapsfält, djupröda höstlöv, midvinterblå himmel eller mossgröna stenbumlingar. Visst skulle livet bli mycket tråkigare om allt var endast svart och vitt. Färgerna påverkar inte enbart vårt humör utan de ger oss upplysningar och upplevelser om livet omkring oss. Rött talar om för oss att lingonen är mogna och att vi ska stanna bilen. Vi har alla olika smak vad gäller färg, men gult gör många av oss på glatt humör, rött sprider värme och blått och grönt ger lugn och harmoni. Inred ditt hem med vilsamt vitt och låt sedan färgglada tapeter föra in liv, värme, lycka och harmoni i ditt hem.
SÅ ENKELT SÄTTER DU UPP DIN TAPET
Uppsättningsanvisning Fototapet

Ett urval av fototapeter


 

Färgglada tapeter piggar upp och gör vardagen till ett kalas


Ingen lämnas väl oberörd av ett fång med blommor i midsommarängens alla färger, ett kalejdoskop med färgglada, fantasifulla mönster eller en regnbåge då solen tittar fram efter ett skyfall. Låt även väggarna i ditt hem ge dig samma lyckokänsla. Låt dem pigga upp en grå vardag eller bidra till festens flärd och uppsluppna stämning.

Behöver du en av våra färgglada tapeter för att vakna till frukost, känner du att vardagsrummet behöver en färgglad tapet för att ge mer kalas i vardagen eller vill du att dina gäster ska bli lyckliga av ett färgglatt välkomnande i hallen? Vi har färgglada tapeter i många olika färgkombinationer och med flera olika motiv så att alla ska kunna hitta sin favorit. Välj den färg som du trivs med och som passar med stämningen du vill ge ett rum. Alla våra tapeter håller naturligtvis högsta kvalitet och är lätta att beställa. Du kan läsa mer om kvaliteten och våra rekommendationer i vår produktinformation. Klicka dig in och gör din beställning redan idag!
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge