Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

100% Nöjd kund garanti

 
Vårt mål är att du ska var älska din tapet. Om du mot förmodan inte gör det kan du ångra köpet inom 15 dagar. Du returnerar på egen bekostnad tapeten till oss, och vi krediterar din betalning. Då din tapet är skräddarsydd för just din vägg kan vi inte återanvända den men pappersmaterialet kommer att återvinnas. 
Att trycka tapeter är en avancerad process och även vi kan göra fel. Kontrollera alltid tapeten så inga fabrikationsfel finns innan uppsättning. Om ett fel upptäcks kan tapeten returneras kostnadsfritt och vi ersätter den med en ny. Vi kan tyvärr inte ersätta kostnader som uppstår av felaktig uppsättning.

Det är viktigt att de medföljande uppsättningsanvisningarna följs annars kan vi inte stå för ett bra slutresultat. Vi rekommenderar också det medföljande limmet eller ett lim som är till för tapeter av non-wowen kvalitet. Fråga oss eller din lokala fackhandlare. Har ett annat lim används kan vi inte garantera resultatet.

Om du upptäckt ett fel på tapeten innan uppsättning kontakta oss så ordnar vi med en kostnadsfri returfrakt.
Om en retur förekommer återbetalar vi det totala orderbeloppet inom 14 dagar. Pengarna sätts tillbaka på det vid beställningen valda betalsättet.
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge