Fototapet | Rebel Walls

0 artiklar i Shoppingbagen

 
0

YOUR STREET - Skapa en unik karttapet.

Är du på jakt efter en karta med din gata? Försäkra dig om en tapet som är såväl unik som ortspecifik genom tjänsten YOUR STREET – allt vi behöver är den gatuadress  du vill avbilda och val av stil på kartans design.
 
Avbilda ditt eget kvarter och gatorna som omger byggnaden, rummet och väggen som ska tapetseras och du har en lokalt användbar karta – och en riktig konversationspjäs i inredningen. Eller zooma in på dina drömmars stad och markera alla smultronställen som betyder något speciellt för dig.
 
Anpassa utseendet på kartan och gör den än mer skräddarsydd genom att välja en av de tre distinkta stilarna. 

YOUR STREET, ORIGINAL

En stilren och lättnavigerad kartstil i behagligt milda blå och gröna toner. Gatornas namn står i tydlig typografi i svart med stora bokstäver. Rondeller och vägar bildar snirkliga mönster. 
Skicka förfrågan

YOUR STREET, BLACKBOARD

Den grafiskt stilrene bör falla för denna kartas estetik. Landmassan går i kompakt svart mot den ruffa griffeltavlan som ligger till bakgrund, vägar och vattendrag är kritvita. 
Skicka förfrågan

YOUR STREET, MEADOW

Bakgrunden i detta mönster utgörs av ett smågalet fotokollage i mixad stil. Både illustrerade och avfotograferade blommor skapar en levande bakgrund till vägarna som fått strukturen av ett lite grövre pappersark. 
Skicka förfrågan

vi skickar ett kostnadsfritt förslag

Önskad Kartstil

Ange stad och gatuadress att avbilda
captcha
 
 

SÖK FOTOTAPETER

SNABBLÄNKAR

VANLIGA FRÅGOR

Instagram
Pinterest
Facebook

PARTNERS

NYHETSBREV

 

Rebel Walls AB
E-post:
Tel: 
Adress:
Org nr:
hello@rebelwalls.com
033-20 80 00
Mariedalsgatan 7 3tr, 503 38 Borås
556459-4561
Rebel Walls Logo Badge